Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea RUPE TĂCEREA: Ce a făcut la Antena 3, joi seara

oprea

Gabriel Oprea a decis să intervină, telefonic, joi seara, la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”. Oprea a vrut să lămurească episodul din seara zilei în care s-au aflat rezultatele alegerilor prezidențiale din 2009. Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit că în acea seară, acasă la Gabriel Oprea, au fost prezenți mai mulți oameni importanți, printre care Laura Codruța Kovesi, procurorul general al României atunci, George Maior, care conducea SRI, și Florian Coldea, prim-adjunct al SRI.

Oprea a refuzat să răspundă la vreo întrebare și a închis telefonul.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

”Mă uit la televizor și mă doare capul. O să vin la dumneavoastră în emsiune, să discutăm bărbătește. În decembrie 2009 eram parlamentar independent. Anunțasem cu câteva zile înainte că dau o petrecere la mine acasă. A fost Vasile Dâncu, Dan Andronic, George Maior, Anghel Iordănescu. Invitația a fost la mine acasă la 19.30, masa a început la 20:00 și s-a terminat la 22:30. Dan Andronic a mers în birou pentru că acolo se fuma și el e fumător. La ora 23:00 nu mai era nimeni. A fost o simplă masă.”, a spus Gabriel Oprea la Antena 3, iar apoi a închis telefonul.

Ulterior, Oprea a revenit și a continuat. ”M-a bătut la cap nevastă-mea ca să intru. Nu infirm că a fost Florian Coldea. Vin marți la dumneavoastră și voi spune adevărul.”, a adăugat Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.