Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea s-a întâlnit cu liderii sindicatelor din CSNTR

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, s-a întâlnit joi, 14 martie 2019, la sediul partidului, cu liderii Convenției Sindicale Naționale a Transportatorilor din România (CSNTR), formată din sindicate din domeniile căi ferate, metrou, STB, aviație, porturi maritime și fluviale, precum și din marinari și șoferi.

La întâlnire au participat: Ion Rădoi - președinte Convenției, Florin Dobrescu - președintele executiv, Felix Radmilo - secretarul general, Nicolae Grigore - vicepreședinte, Constantin Dumitrică – vicepreședinte, Florin Crișu – secretarul general al Federației din Transporturi și Servicii Publice ATU și Marian Artimon - secretarul general al Sindicatului Liber Metrou.

Citește și: Tudorel Toader reacționează! Anunț-surpriză

Delegația UNPR, condusă de președintele partidului, a fost formată din: vicepreședinții Alin Berbecaru, Ionel Babuș și Ion Șerban și Florin Trosca – președintele departamentului Personal și Securitate internă.

În cadrul întâlnirii s-au abordat subiecte referitoare la problemele cu care se confruntă transporturile din România, la legislația din domeniul social și al transporturilor și s-au stabilit bazele unei colaborări pe termen lung între UNPR și CSNTR.

Președintele CSNTR, Ion Rădoi, a arătat aprecierea Convenției față de activitatea politică a UNPR, exprimând interesul formațiunii pentru colaborarea cu partidul. Ion Rădoi a subliniat că UNPR a atras atenția Convenției asupra sa prin acțiunile care simbolizează patriotismul în România, într-un context în care se constată tot mai accentuat că spiritul patriotic aproape că nu mai există. Liderul CSNTR a afirmat, la finalul discuțiilor, că întâlnirea de astăzi este un început bun al acestei colaborări.

Gabriel Oprea i-a asigurat pe liderii Convenției că UNPR are toată disponibilitatea și determinarea să sprijine concret angajații din transporturi și să lupte pentru drepturile acestora, subliniind că partidul și liderul său și-au onorat întotdeauna angajamentele asumate, indiferent de conjuncturile politice de la un moment sau altul. Președintele UNPR și-a exprimat, totodată, încrederea că acestă colaborare se va dezvolta pe mai multe direcții și va avea rezultate pozitive în viitorul apropiat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.