Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, somat în Parlament: Care-i interesul național, Ponta sau România?

oprea-ponta

Liderul UNPR Gabriel Oprea a fost somat, marti, in Parlament, la motiunea de cenzura a PNL, sa spuna ce alege intre promisiunea facuta lui Victor Ponta si imaginea Romaniei.

"Isi poate permite Romania sa fie reprezentata de un premier trimis in judecata? Ne mai permitem sa toleram coruptia actualului Premier? Cei mai multi cetateni au facut-o deja, au semnat pentru demiterea lui Ponta, in sondajele de opinie isi exprima nemultumirea fata de actulul premier dupa ce l-au respins la prezidentiale. Situatia actuala compromite o natiune intreaga, In orice alta tara din UE premierul si-ar fi dat demisia in momentul imediat inceperii urmaririi penale, adica acum mai bine de 3 luni de zile. In orice cancelarie europeana actualul premier e primit ca un inculpat. Toti oficialii europeni stiu ca Ponta e in boxa acuzatilor", a declarat liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu.

"Dle Oprea, vreau sa ne spuneti tuturor acum care e interesul national care reclama sustinerea lui Ponta cu pretul decredibilizarii acestei tari? Puneti in balanta promisiunea facuta lui Ponta si interesul acestui popor. Ce alegeti? Dle Dragnea, vindeti iluzii romanilor sprijinindu-l pe Ponta, mentinerea PSD la guvernare nu poate fi un scop in sine. PSD ce alege, Romania sau Victor Ponta? Daca sunteti alaturi de Ponta sunteti compicii lui dar sunteti poate mai vinovati decat el, distrugeti complet imaginea Romaniei", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.