Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Jandarmeriei: 'Am onorat această importantă armă în timpul celor două mandate, la fel cum o fac și astăzi'

Facebook
Gabriel Oprea

”Jandarmeria Română este astăzi o structură modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale”, spune Gabriel Oprea, fost vicepremier, cu ocazia împlinirii a 171 de ani de existență a Jandarmeriei Române.

Fostul ministru le transmite jandarmilor ”un gând bun, de preţuire şi recunoştinţă”.

”La multi ani, dragi jandarmi!

Sa va întoarceți sanatosi după fiecare misiune, acolo unde va așteaptă toți cei dragi voua!

Ziua de 3 aprilie este un moment aniversar al Jandarmeriei Române. Ca vicepremier pentru securitate națională și ministru de Interne, am onorat această importantă armă în timpul celor două mandate, la fel cum o fac și astăzi, în calitate de președinte al Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”. Ca un cunoscător al fenomenului, am fost si sunt un apărător al drepturilor acestor oameni care se află în slujba Patriei.

Jandarmeria Română este astăzi o structură modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale.

România are avantajul unei structuri militarizate eficiente care contribuie esențial la securitatea internă și la consolidarea statutului de furnizor de stabilitate în regiune și în Europa.

Am un respect deosebit pentru cei care îmbracă uniforma militară cu mândrie și onoare şi servesc Patria, aici sau peste hotare. Am toată aprecierea pentru jandarmii veterani şi cred că trebuie să le mulţumim pentru anii în care și-au făcut datoria într-o instituţie de forţă, aşa cum este Jandarmeria Română. Tuturor le transmit astăzi un gând bun, de preţuire şi recunoştinţă.

La mulți ani!”, este mesajul lui Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.