Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Sandu face DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: S-a predat la poliție, va fi dus la închisoare

Gabriel Sandu

Fostul ministru Gabriel Sandu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul Microsoft. El s-a predat și va fi încarcerat.

Dorin Cocoș și Nicolae Dumitru s-au predat și ei și se află în custodia poliției.

”Asta nu e judecată, e o execuție. Eu am făcut cele două denunțuri și sunt sigur că Florică nu o să mai aibă impunitate pentru toată echipa lui. Sunt 9 miniștri, toți miniștrii Educației și ai Comunicațiilor. De ce am fost ales doar eu? Nu am plătit cei 27 de milioane de euro. Se plătiseră 40 de milioane de dolari, cu o lună înainte să ajung eu ministru, comisioane pentru două HG false. Plătesc eu pentru toată lumea? Nu există niciun ministru în România care să nu fie condiționat să finanțeze partidele. Toți au fost la fel. O campanie electorală de președinte costă 60 de milioane de euro. De unde sunt acești bani? Toți banii au fost asigurați de cei care au fost puși pe locuri.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

De la tot partidul veneau cu delegație de partid, de la președintele de filială cu cei care trebuie angajați. Cu mine au negociat directorii de la Microsoft. Sper ca eu să fiu ultimul executat politic de ÎCCJ.

Nu sunt pregătit. Am un băiat de 3 ani, mai am unul de 22. Dar eu acum îmi cer scuze, am un băiat de trei ani, mai am unul de 22 de ani. De ce trebuie să plătesc eu? De ce copiii lui Florică sunt valabili pentru societatea românească și ai mei nu? Sper ca eu să fiu ultimul executat politic de către Înalta Curte. Sper ca în țara asta să se schimbe sistemul. Eu astăzi puteam să fiu achitat pentru că toate condițiile de trafic de influență nu erau îndeplinite. Asta nu este judecată, a fost o execuție, pe care mi-o asum și o plătesc.”, a spus Gabriel Sandu în momentul în care s-a predat polițiștilor

Citește și: O firmă de mașini care îl are ca imagine pe Lionel Messi a trebuit să schimbe numele unui model / VIDEO

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.