Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Toncean (FRCF): Am obţinut argintul pe naţiuni la Campionatele Mondiale de culturism, juniori, desfăşurate în Iran

culturism muschi

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că România a obţinut medalia de argint pe naţiuni la Campionatele Mondiale de culturism pentru juniori desfăşurate în Iran, fiind întrecută doar de ţara gazdă, potrivit Agerpres.

"Pe perioada celor trei zile ale Campionatelor Mondiale de Culturism şi Fitness Masculin (juniori) şi ale Campionatelor Mondiale de Fitness Challenge Masculin, lotul naţional de culturism şi fitness, alcătuit din 9 sportivii, a obţinut următoarele rezultate: 11 medalii, dintre care una de aur, şapte de argint, trei de bronz, plus alte clasări foarte bune ale sportivilor noştri: două locuri patru, un loc cinci şi două locuri şase. De asemenea, la Cupa Mondială de Masters Masculin, singurul sportiv român, Dorian Armaş, a obţinut o medalie de aur la categoria Games Classic Master. Acest loc doi pe naţiuni înseamnă multă muncă, perseverenţă, unitate şi o voinţă de fier. Iranul s-a clasat pe primul loc, fiind o ţară cu o tradiţie îndelungată şi cu rezultate deosebite în astfel de competiţii. Cu aceste Campionate Mondiale, Federaţia Română de Culturism şi Fitness a încheiat anul 2022 cu rezultate excepţionale, fiind cel mai bun an din istoria FRCF", a declarat Gabriel Toncean.

 


Sursa foto: FRCF


Preşedintele FRCF a precizat că în a treia zi a competiţiei sportivii români au obţinut, la Fitness Challenge Masculin, două medalii de argint, la Team Fitness Challenge Silver Level şi Team Fitness Challenge Gold Level, în ambele competiţii România fiind reprezentată de sportivii Andrei Ionuţ Apetrei, Severin Irimia, Lucian Popa, Cosmin Mărcuţă, Robert Mihai Frăţilă şi Gabriel Mihalcea.

Acest loc doi pe naţiuni, a arătat Toncean, a fost precedat de rezultate foarte bune, în prima zi a competiţiei, la Campionatele Mondiale de Culturism Masculin (juniori), când şase sportivi s-au calificat în finale, obţinând patru medalii (două medalii de argint şi două medalii de bronz), un loc patru şi un loc şase, iar la Campionatele Mondiale de Fitness Challenge Masculin, toţi cei patru sportivi s-au calificat în finale, obţinând trei medalii (una de aur, una de argint şi una medalie de bronz) şi un loc şase.

În a doua zi a competiţiei, la Campionatele Mondiale de Culturism Masculin (juniori), doi sportivi s-au calificat în finale, obţinând două medalii de argint, iar la Campionatele Mondiale de Fitness Challenge Masculin s-a obţinut un loc patru şi un loc cinci.

Campionatele Mondiale de Culturism şi Fitness Masculin (juniori), Campionatele Mondiale de Fitness Challenge Masculin şi Cupa Mondială de Masters Masculin s-au desfăşurat în perioada 7-11 decembrie, la Teheran, capitala Iranului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.