Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Torje, dorit de două echipe importante din Germania

romania echipa fotbal euro 2016

Mijlocasul în vârsta de 26 de ani, Gabriel Torje, are sansa sa joace din nou într-un campionat important al Europei, dupa ce a trecut prin Serie A si Primera Division, fiind dorit de mai multe cluburi importante dupa evolutia de la Campionatul European din Franta, unde a fost titular cu Elvetia.

Jucatorul care apartine de Udinese, dar a evoluat în ultimii doi ani în Turcia, la Konyaspor si Osmanlispor, este dorit de mai multe formatii importante din Bundesliga si Premier League. Presa din Germania noteaza ca Hamburg si Eintracht Frankfurt sunt interesate de transferul definitiv al lui Torje, dar ca de mijlocasul de banda dreapta mai e interesata si West Ham United, revelatia ultimului sezon din Premier League.

Interesant este ca Hamburg, care a terminat pe locul 10 ultimul sezon din Bundesliga, a fost interesata de Torje si în 2011, înainte sa aleaga mutarea la Udinese, dar si în 2013, când nemtii au negociat direct cu gruparea din Serie A.

Tentanta pare însa si varianta West Ham, unde Torje ar avea sansa sa evolueze pentru o echipa ce si-a propus sa atace primele locuri din Premier League în sezoanele urmatoare. Venirea lui Slaven Bilic a revitalizat o echipa obisnuita mai mult cu locurile de la mijlocul clasamentului. La West Ham, Torje ar deveni coleg cu francezul Dimitri Payet, care a decis meciul Franta - România, scor 2-1, cu o pasa de gol si un gol fantastic marcat în minutul 89.

Publicatia pamesports.gr sustine, potrivit Mediafax, ca internationalul român a fost propus si la AEK Atena, care a terminat pe locul trei în Grecia. Oficialii clubului elen au analizat si sunt de parere ca Torje este un jucator interesant. Mijlocasul de 26 de ani va fi urmarit în meciurile pe care le va juca la EURO si apoi grecii vor lua o decizie definitiva. AEK Atena si-ar dori tot varianta împrumutului.

Sursa citata sustine ca exista un mic impediment. Gabi Torje este cu nationala României la EURO si cel mai devreme ar fi disponibil începând cu 19 iunie, în cazul în care nationala noastra nu trece de grupe. Antrenorul Temur Ketsbaia ar vrea însa sa-si definitiveze lotul cât mai repede, deoarece pe 28 iulie are primul meci în preliminariile Europa League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.