Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat pentru Karabukspor în victoria, 3-1, cu Istanbul Basaksehir

gabriel torje

Gabriel Torje și Gheorghe Grozav au marcat câte un gol pentru echipa lor, Karabukspor, în partida câștigată pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în fața formației Istanbul Basaksehir, sâmbătă, în cadrul etapei a doua a campionatului de fotbal al Turciei.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 21, prin Stefano Napoleoni, însă Torje a restabilit egalitatea după doar opt minute. Karabukspor a trecut în avantaj în finalul primei reprize, în urma autogolului moldoveanului Alexandru Epureanu (min.45+1). Scorul final a fost stabilit în minutul 67 de Gheorghe Grozav, care a intrat în joc în repriza secundă, scrie agerpres.ro.

La Karabukspor au mai evoluat în acest joc Paul Papp și Cristi Tănase, ambii ca titulari, în timp ce Valerică Găman a fost rezervă.

Într-o altă partidă disputată sâmbătă în Super Liga turcă, deținătoarea titlului, Beșiktaș Istanbul a fost ținută în șah, 2-2, pe terenul formației Kasimpașa.

Primele locuri în clasament sunt ocupate de Kasimpașa, Beșiktaș și Karabukspor, cu câte 4 puncte, unul mai mult decât Galatasaray Istanbul, care urmează să joace în deplasare cu Osmanlispor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.