Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Zetea nu poate accepta ideea că a pierdut șefia Consiliului Județean Maramureș

colaj
asd

A trecut mai bine de o lună și jumătate de când Gabriel Zetea a pierdut alegerile pentru șefia Consiliului Județean Maramureș în fața liberalului Ionel Bogdan, dar nici acum nu s-a împăcat cu gândul că nu mai este președintele CJ. Un sindrom de care suferă unii politicieni care refuză să înțeleagă că cetețenii nu îi mai vor și le- au dat un vot de blam.

De câteva ori pe săptămână, Gabriel  Zetea își postează pe pagina oficială de Facebook fotografii din din vremea când ocupa funcția de președinte al CJ și se ocupa intens de semnatul hârtiilor din mapă. Probabil semnarea hârtiilor i-a ocupat prea mult timpul și nu a mai apucat să realizeze și promisiunile făcute maramureșenilor.

De asemenea, tot pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare se regăsesc în ultimele zile și poze cu Gabriel Zetea în dreptul căruia apare scris președinte CJ Maramureș. Funcția pare să îi fi fost tare dragă președintelui PSD Maramureș, din moment ce o tot afișează pe pagina publică.

Îi reamintim lui Gabriel Zetea că, din păcate pentru el, nu a reușit niciodată să câștige încrederea maramureșenilor la votul direct. Întotdeauna a obținut funcții doar în baza negocierilor și aranjamentelor de partid. La primul vot direct, cel pentru președinția Consiliului Județean din 27 septembrie, Gabriel Zetea a picat testul, iar acum vrea să își asigure un loc călduț în Parlament, de unde să își pună în continuare poze pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.