Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, DECIZIE RAPIDĂ în plin scandal pe buget

captura facebook
CGMB Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că stimulentele financiare acordate de municipalitate în 2018 vor fi acordate și anul acesta, în ciuda faptului că edilul s-a plâns recent că bugetul PMB a fost tăiat. Până la 31 ianuarie, au fost acordate stimulente de 400 de milioane de lei, scrie Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

„Așa cum am promis, chiar dacă bugetul Primăriei Capitalei este diminuat din cauza unor decizii politice luate de Guvernul României, Primăria Capitalei va continuă să încurajeze natalitatea, să susțină educația copiilor și să îmbunătățească viața celor care fac parte din categorii sociale vulnerabile. Bucureștenii nu trebuie să suporte consecințele unor răzbunări politice, așa că vom face tot ce este necesar că cele șase programe, de care au beneficiat, numai anul trecut, peste 80.000 de cetățeni, să se deruleze și în anul 2019. Până în prezent s-au acordat stimulente financiare în valoare de peste 400 de milioane de lei”, precizează Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanților PMB, stimulentele financiare acordate până la data de 31.01.2019 sunt:

Stimulentul financiar pentru integrarea socială a persoanelor adulte cu handicap în cuantum de 500 lei/luna. Total suma plătită este de 273.109.500 lei.

Stimulentul financiar pentru copiii încadrați în grad de handicap în cuantum de 1.000 lei/luna. Total suma plătită: 61.976.000 lei.

Stimulentul financiar pentru nou-născuți în cuantum de 2.500 lei net/nou-născut. Total suma plătită: 51.642.500 lei

Ajutorul social comunitar pentru familia monoparentală cu un total de 267.800 lei

Programul voucher Maternă, cu un număr de beneficiari/dosare aprobate de 12.792 și cu un total suma plătită de19.453.000 lei.

Sprijinul financiar pentru prevenirea abandonului școlar în municipiul București cu un total suma plătită de 269.679,59 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.