Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a dat vestea așteptată de locuitorii Capitalei: Au început lucrările la Spitalul Metropolitan București

Primarul general, Gabriela Firea a făcut anunțul mult-așteptat: au fost demarate lucrările la Spitalul Metropolitan București. În postarea de pe pagina de socializare primarul general trece în revistă cei doi ani de eforturi, munca nevăzută, care au precedat marele eveniment.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

„Zi memorabila pentru domeniul sanatatii! Azi au inceput sapaturile la fundatia Spitalului Metropolitan Sf. Sebastian. Am muncit doi ani, cu cei mai buni arhitecti, structuristi, ingineri, proiectanti, din tara si din Franta, pentru a construi cel mai modern spital din tara. 3 corpuri de cladire, un turn cu heliport, corp pentru mama si copilul, cazare pentru familiile pacientilor, locuinte pentru medici, cresa si gradinita pentru copiii acestora.

Va fi un centru de excelenta, cu sectii unice sau foarte rare in intreaga tara. Sa fiti sanatosi! Sa nu aveti nevoie de spital. Dar daca, totusi, viata va aduce si in aceasta situatie, sa stiti ca noi suntem aici si construim pentru dumneavoastra!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.