Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a CONVOCAT ședință la CGMB: Testarea GRATUITĂ a elevilor, profesorilor și cadrelor medicale, pe ordinea de zi

Romania TV
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat ședință la Consiliul General al Capitalei, maine, 7 septembrie 2020, incepand cu ora 11.00.

"Pentru a respecta prevederile Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta nr. 30/16.06.2020, care interzice participarea la evenimente in spatii inchise, cu exceptia celor care se desfasoara cu participarea a cel mult 20 de persoane si cu respectarea regulilor de distantare fizica, publicul si reprezentantii mass- media vor avea acces la lucrarile sedintei on line, pe site-ul www.pmb.ro, incepand cu ora 11,00.

In deschiderea sedintei, Primarul General va oferi detalii despre unele dintre cele mai importante proiecte de hotarare ce urmeaza a fi supuse votului, printre care testarea gratuita a elevilor, profesorilor si cadrelor medicale.

Citește și: NICICUM nu e bine: Consiliul Național al Elevilor a LUAT FOC după ce Guvernul a anunțat că AMÂNĂ revenirea în școli pentru 1 octombrie

Alte proiecte de hotarare vizeaza categoriile defavorizate din Capitala, pentru care se propune atat cresterea alocatiei de hrana cat si dezvoltarea unui nou program, “Supa Comunitara”.

Un alt proiect urmareste continuarea programului de consolidari si alte 7 proiecte de hotarare propun conferirea titlului de Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti unor personalitati marcante din domeniul stiintei si al culturii", anunță primăria.

Pentru a vizualiza ordinea de zi, va rugam sa accesati linkul de mai jos:

http://www4.pmb.ro/wwwt/institutii/CGMB/sedinte/ordinea_de_zi/ordinea_de_zi.php .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.