Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea a RĂBUFNIT: Alo, Guvernul! Multă impostură, multă incompetență! Să vină Manciu să ne manipuleze încă o dată

Inquam Photos / George Calin
Gabriela Firea Adrian Streinu-Cercel

Liderul PSD București, Gabriela Firea, trage un semnal de alarmă și solicită Guvernului să redeschidă școlile din Capitală, să testeze elevii și profesorii, iar acolo unde sunt focare, acestea să fie izolate. Firea arată că a lăsat stocuri la Primăria Capitalei pentru testarea proferorilor și elevilor, dar școlile rămân închise pentru a acoperi incompetența guvernanților.

Citește și: Alexandru Rafila, după explozia cazurilor de coronavirus: În maxim o lună s-ar putea dubla! Mortalitatea s-ar tripla, ca în Cehia

”Alo, guvernul, intram in noiembrie, nu mai suntem in martie, cand lumea nu stia ce sa faca in pandemie! Deschideti scolile! Testati copiii si profesorii! Izolati focarele! Aveti cu ce! V-am lasat stocuri, rezere, spitale dotate, tot ce trebuie! Ca in lumea civilizata! Europa mentine scolile deschise, chiar daca a redus anumite tipuri de evenimente si activitati economice.

In Bucuresti, scolile raman inchise, ca sa acopere incompetenta guvernului, lipsa de pregatire si umanitate a celor care se ocupa de criza sanitara.

NU am fost de acord cu inchiderea scolilor din Bucuresti, ca primar general, cand s-a votat acest lucru recent in cadrul Comitetului municipal pentru situatii de urgenta! Deci, nu mi-am schimbat parerea de pe o zi pe alta, cum se incearca a se acredita.

Reprezentantii Primariei Capitalei au votat IMPOTRIVA inchiderii scolilor in Bucuresti. Motivul este limpede : am pregatit o capacitate mare de testare pentru elevi si profesori. Posibilele focare pot fi izolate imediat!

Nu inteleg de ce ministerele sanatatii si educatiei nu folosesc aceasta capacitate de testare pregatita pe timpul mandatului meu.

In schimb, tin scolile inchise. Nu le pasa de elevi, de profesori, de parinti!

In martie, era normal sa solicitam inchiderea scolilor, pe perioada starii de urgenta, cand superficialii de la guvern ziceau ca ma “agit” fara rost - ei traiau pe alta lume, organizau alegeri anticipate -, pentru ca niciun spital din tara nu era pregatit, nu avea nimeni stocuri de materiale sanitare si de protectie, tot sistemul sanitar era bulversat si nu se putea reactiona corespunzator.

Poate guvernul nu a aflat, dar suntem aproape in iarna, a trecut demult primavara, cand a debutat pandemia.

Multa rea-credinta la guvernare!

Multa impostura!

Multa incompetenta!

Sa vina Manciu cu ale lui falsuri in acte, si posturi ocupate ilegal, sa ne mai minta si sa ne mai manipuleze inca o data!”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.