Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea acuză Guvernul pentru problemele cu apa caldă şi căldura din Capitală: 'Cum e când primarul apārā guvernul, în loc sa fie de partea cetatenilor?'

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei, afirmă că problemele cu apa caldă şi căldura din Bucureşti sunt generate de Elcen, furnizorul agentului termic, companie deţinută de Ministerul Economiei. Firea afirmă că Guvernul a amânat investiţiile pentru a putea da vina pe ea, iar acum Nicuşor Dan ţine partea Guvernului, în loc să fie de partea bucureştenilor.

"Urâtā e trezirea la realitate. Cum e când primarul apārā guvernul, în loc sa fie de partea cetatenilor?? Grav, nu? Adevarul adevarat : CET-urile Grozavesti, Sud si Progresul livreaza acum agent termic sub parametri. In loc de 90 grade temperatura, se livreaza la 70 grade. Toata vara nu au facut reparatii, investitii.

Erau ocupati cu campania electorala si ministrul energiei - Virgil Popescu (PNL) si Directorul Elcen - Claudiu Cretu (PNL Sectorul ) - cel care asteapta sa ajunga “moleculele” de apa in calorifer.

Cazane vechi, turbine vechi. 60 de ani. “Firea e de vina. A stat degeaba 60 de ani”!!

Guvernul PNL trebuia sa intervina pentru reparatii. Dar nu s-a vrut, cat am fost eu primar, ca sa poata da vina lumea pe mine ca se intrerupe furnizarea apei calde. Sau ca ajunge cālâie la consumatori.

Acum, a iesit adevarul la iveala. Nu este apa calda si caldura in peste 3000 de blocuri din cauza Elcen-ului care apartine de Guvern.

Iar primarul, in loc sa solicite in numele bucurestenilor interventii de urgenta, achizitionarea pieselor stricate, sa se lucreze in trei schimburi pentru defectiunile la CET-uri, le ia apararea celor de la guvern si Elcen!

Practic, nu-i pasa de oameni. A si spus ca urmeaza 2-3 ani grei. Cam tarziu!

De ce nu a spus adevarul in campanie?

Atunci garanta ca, pe 28 septembrie, toate problemele se vor rezolva.

Mai mult, azi îi scapa porumbelul si demonstreaza inca o data ca este de partea guvernului, a baietilor destepti din Energie, si nu a cetatenilor, printr-o declaratie bizara : “noi pompam acum in reteaua primara”. Care noi? El e primar, raspunde de transport si distributie, nu de producerea agentului termic si “pomparea” lui.

Elcen, care apartine de Guvern (Ministerul Energiei) este producatorul de energie termica. Cat sa mai repet? De cate ori sa mai explic?

Toata lumea a inteles, numai primarul e la faza de alfabetizare administrativa", scrie Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.