Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Am și o laudă pentru domnul prim-ministru. Chiar va fi un breaking news! În sfârșit, mi s-a făcut dreptate!'

Facebook
gabriela firea

După ce Nicușor Dan a acuzat-o pe Gabriela Firea că s-a certat cu toate cele 3 guverne ale PSD pentru că nu o ajută, premierul Ludovic Orban a confirmat și el că multe dintre problemele Bucureștiului nu pot fi rezolvat de primar, decât dacă este sprijinit de guvern. Preşedintele PNL a declarat că multe dintre probleme nu pot fi rezolvate decât în parteneriat cu Executivul, iar Gabriela Firea i-a mulțumit premierului că i-a dat dreptate în chestiunea pe care o reclamă de la preluarea mandatului.

”Am și o veste de laudă pentru domnul prim-ministru. Chiar va fi un breaking news! Nu e nicio ironie. Timp de 4 ani de zile am spus că problemele mari ale Capitalei nu pot fi rezolvate doar de primarul general și primarii de sector: Centura, ELCEN-ul, poluare. Îi transmit mulțumirile mele și nu sunt sarcastică. Dacă avem blocaje de la guvern, nu putem să rezolvă, A spus cu gurița lui, pentru că Dumnezeu nu doarme niciodată, problemele majore ale Bucureștiului țin de implicarea Guvernului. Îi mulțumesc premierului că, după 4 ani de zile, mi-a dat dreptate. În sfârșit, mi s-a făcut dreptate!”, a spus Gabriela Firea, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Dana Budeanu, o femeie care se face că gândeşte adânc, dar pare că nu are cu ce’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.