Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță că, peste șase luni, va inaugura un centru pentru tineri dependenți de droguri, care s-au îmbolnăvit de HIV sau de TBC

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea a anunțat, luni, că peste șase luni va inaugura un centru medico-social pentru persoane tinere dependente de droguri, care s-au îmbolnăvit de HIV sau de TBC, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Primarul general Gabriela Firea a anunțat că în premieră în România va fi deschis în Bcuurești un centru socio-medical pentru îngrijirea tinerilor care au ajuns dependenți de droguri și, în plus, s-au îmbolnăvit de TBC sau HIV.

„Nu este doar un centru medical, ci și un centru social. Aceste persoane vor fi tratate de dependență, vor fi reintegrate social, vom sprijini să găsească loc de muncă, prieteni, să socializeze. De asemenea, cei care nu au casă – și mulți nu au un acoperiș deasupra capului, să poată să rămână pe o anumită perioadă în acest centru. Am identificat și un spațiu, este un spațiu generos, pe care chiar în acest moment Primăria Capitalei îl amenajează și, așa cum spuneam, în câteva luni, vom putea să vă invităm pe toți la inaugurare”, a spus Firea.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Firea a afirmat că centrul va putea fi inaugurat în aproximativ șase luni.

Potrivit edilului, elevii și studenții, dar în general toate persoanele tinere, trebuie informate despre pericolul pe care îl presupune consumul de droguri și este important ca în acest domeniu instituțiile să colaboreze între ele pentru a lupta ămpotriva acestui flagel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.