Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunță măsuri URGENTE împotriva unui cutremur în Capitală

Firea semneaza

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că intenționează să ia măsuri urgente împotriva unui eventual cutremur în Capitală. În primul rând, Firea a explicat că se va lua o măsură pentru reconsolidarea teatrelor și se va construi o sală cu aproximativ 500 de locuri, unde trupele să-și poată desfășura activitatea pe timpul reconsolidărilor.

Am propus și în ședința din această săptămână va fi luată în dezbaterea Consiliului General construirea unei săli cu 400-500 de locuri în Capitală, unde să se mute rând pe rând trupele de teatru, pe durata consolidării teatrului în care în mod normal activează.

Actorii, de bună seamă, au refuzat să își întrerupă activitatea pe timpul reconsolidărilor pentru că nu aveau alternativă. Noi le vom oferi alternativă”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a precizat că vrea să ia măsuri urgente și pentru reconsolidarea clădirilor cu destinație de locuință, care prezintă risc seisimic major. În acest sens, Firea a precizat că a discutat cu mai multe ONG-uri care vor avea misiunea de a-i convinge pe locatari să se mute cu chirie, în perioada cât blocul lor este reconsolidat de municipalitate.

”Oamenii mi-au spus: doamna Firea, nu ne mutăm pentru că ni se spune că lucrările vor dura doi ani de zile, când de fapt durează cinci ani. Eu vreau să le spun că lucrările vor dura exact cât li se va spune de către constructori”, a mai precizat Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.