Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, anunț categoric: 'Nu ne propunem să rămânem aici'

gabrielafirea.eu
Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a afirmat, joi seară, că Guvernul va continua să ia măsuri pentru protejarea categoriilor defavorizate, însă în paralel cu susţinerea mediului de afaceri. ”Nu ne propunem să rămânem aici, dar nu am dorit ca, încă de la începutul acestei guvernări, să intrăm într-o zonă de deficit excesiv”, a transmis ministrul.

”Prioritatea oricărui Guvern trebuie să se îndrepte către zona de investiţii, pentru că investiţiile aduc şi locuri de muncă şi creşterea nivelului de trai, mai mulţi bani la buget care ulterior pot fi repartizaţi pe componenta socială”, a declarat, joi seară, la Antena 3, Gabriela Firea.

Ministrul Familiei a precizat, însă, că PSD a insistat caîncă de laînceputul anului să existe fonduri pentru categoriile vulnerabile.

”Noi am insistat să existe încă de acum de la începutul anului un impact bugetar pentru sprijin financiar dedicat persoanelor vulnerabile tocmai pentru creşterea facturilor (...) Nu ne propunem să rămânem aici, nici în ceea ce priveşte investiţiile, sau ceea ce ţine sprijinirea categoriilor vulnerabile, dar nu am dorit ca, încă de la începutul acestei guvernări să intrăm într-o zonă de deficit excesiv, să avem probleme şi cu Comisia Europeană şi cu alte organisme internaţionale şi, până la urmă să creştem inflaţia şi să scădem puterea de cumpărare”, a mai declarat ministrul.

Potrivit lui Firea, măsurile deja luate de Guvern sunt ”sustenabile”.

”Vor urma şi alte măsuri ţintite, în paralel cu susţinerea investiţiilor”, a mai transmis Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.