Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea anunţă plângeri penale împotriva lui Cîţu şi a unor funcţionari din MFP, pentru că ar fi inventat nereguli la Primăria Capitalei

facebook.com
Gabriela Firea primarie

După ce Florin Cîţu a anunţat că Inspecţia Economică a descoperit încălcări ale legii la Primăria Capitalei, Gabriela Firea anunţă că are pregătite plângeri penale împotriva ministrului Finanţelor Publice şi a funcţionarilor care ar fi măsluit controlul la primărie.

"Ministrul Câțu a anuntat azi că a găsit (inventat) nu stiu ce nereguli la Primaria Capitalei. De aproape un an se chinuie, saracul! Nu a gasit nimic! S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ. Si au plecat asa cum au venit.

Cei doi inspectori s-au intors intr-o zi in Primarie si au spus ca, daca nu scriu ceva, orice, in raport, vor fi dati afara de sefii lor. Mai au putini ani pana la pensie si nu-si permit sa ramana pe drumuri.

Au scris ceva, doar sa fie pe hartie, absolut nimic ilegal sau incorect. Povesti! Ceva legat de inventarul patrimoniului (mare parte administrat de sectoare) si despre cum au fost distribuiti banii pentru termoficare. Existând investitii care decurg din proceduri de achizitii legale si un cont escrow, si aici lucrurile sunt mai mult decat curate și clare.

Deci, un control politic, menit sa arunce o umbra asupra mea si a colegilor mei. Nu vor reusi!

Plangerile pentru abuz in serviciu pe numele Domnului Cațu, a sefei inspectorilor, doamna Secoșan Valerica - cea care îi obliga în numele lui Câțu sa inventeze ceva, si a inspectorilor care au născocit la ordin niste pagini de beletristica SF financiara sunt pregatite.

Nu ne putem lăsa călcați in picioare de cei care jefuiesc zilnic Bugetul National, doar pentru ca ei sunt vremelnic la putere! Azi sunt, maine nu mai sunt!", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, afirmă că în această perioadă este definitivat controlul început în luna februarie la Primăria Capitalei, iar ”legea a fost încălcată în toate aspectele investigate de Ministerul Finanţelor”. Ministrul precizează că Inspecţia Economică (IE) este în control la cinci dintre companiile municipale şi vor fi controlate toate. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.