Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Asta este cea mai mare cacealma politică! Nicușor Dan înseamnă abuz, incompetență, răutate

Facebook
Gabriela Firea

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, susține că primarii liberali abia acum au curaj să recunoască problemele provocate de propria guvernare. În ceea ce privește Capitala, Firea consideră că Nicușor Dan a promis că va fi mai bine, dar în schimb cetățenii au de suferit din cauza faptului că noul primar înseamnă ”abuz, incompetență și răutate”.

Citește și: 'Pilda Generalului Zeu' în PNL

”Cea mai mare cacealma politica este guvernarea #drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locala care a promis un nou Bucuresti si ofera frig, austeritete si ignorarea cetatenilor. Noul ministru al Sanatatii a compromis in totalitate campania de vaccinare!

Nu o spunem doar noi, simt românii si au inceput sa reactioneze si liderii PNL. Deocamdata, domnii Boc si Rares Bogdan. Vorbesc amandoi despre “bataia de joc” a ministrului Vlad Voiculescu.

Despre cum se dau “sarcinj” primarilor, fara sursa de finantare. De cate ori am repetat acest adevar crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a ingenumchiat administratia locala iar acum îi desavarseste opera Vasile Cîtu.

Cand semnalam abuzurile guvernarii #dedreapta la #ciolan, penelistii taceau. Sa nu-si deterioreze pozitia in partid. Au pus mai presus cariera lor, decat interesul cetatenilor.

Despre Bucuresti, lucrurile sunt clare.

Prin minciuna, manipulare si furt “s-a ales” primarul de dreapta. Nu-l intereseaza avariile, nu se implica in rezolvarea problemei apei calde si a caldurii, zapada sa cada cat vrea ea, nu-l incomodeaza, de trafic sa se ocupe Brigada Rutiera, “nu-i atributul primarului” - era doar pe timpul meu, poluarea sa mai astepte, nu e o urgenta pentru noul primar.

Pentru el este urgent sa faca abuzuri si sa opreasca o demolare a unei cladiri din Bucuresti care nu a fost declarata, tot de catre oamenii #dedreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren si îi ameninte pe proprietari ca nu le semneaza autorizatie de comstruire - abuz dupa abuz - institutiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar sa opreasca lucrarile la Pasajul Doamna Ghica, la santierul din Prelungirea Ghencea - o zona foarte aglomerata a Capitalei -, inclusiv sa stopeze cinic lucrarile la blocurile de locuinte sociale.

Bucurestenii carora le-am înmanat pre-alocarile - persoane cu dizabilitati, bolnavi cronici, oameni în situatii disperate, carora le-a luat foc casa ori au fost evacuati îsi vad ruinat visul de a avea curand un acoperis deasupra capului.

Rautate, incompetenta, abuz - asta inseamna cele cateva luni cu Nicusor Dan pentru bucuresteni.

In curand, chiar cei care l-au sustinut si votat se vor disocia de acest munte de ignoranta si lene.

Nu-l mai spala nici articolele aranjate cu ziaristii prieteni, care înca îi mai dau credit. Pana si lor le va fi jena sa-l mai gireze, pentru ca isi vor indeparta cititorii. În curand, Niki - cum îl alinta -, va fi o rusine si pentru ei, cei mai activi sustinatori!

Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toti si in domeniul sanatatii, si al educatiei, si prin scaderea puterii de cumparare, si in viata de zi cu zi.

Pacat!

Mare pacat de toti românii care si-au pus speranta in vremuri mai bune dar au venit vremuri crancene!”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.