Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban și Guvernul PNL: 'Lucrurile au fost scăpate de sub control! E evident că ne fac de râs!'

Facebook
Gabriela Firea

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte al PSD, susține că Guvernul condus de Ludovic Orban a pierdut controlul asupra României.

„Motivele pentru care s-au scris această moțiune de cenzură nu sunt politicianiste. Suntem țara în care s-au deschis păcănelele, dar nu dăm drumul industriei HoReCa; am deschis și păcănelele, dar n-am deshis instituții de cultură... Este inadminisbil să-l obligi pe părinte să semneze un act și să își asume starea de sănătate a unui copil.

Guvernul se leagă de scaun și de putere văzând în fiecare zi câte erori fac. Dacă ministrul ar fi vrut să-și salveze postul ar fi trebuit să vină și să spună: da, au fost greșeli; ministrul Educației îi umilește pe părinți și pe elevi. Faptul că nu spune nimic (n. r.: premierul) înseamnă că îi creditează. E evident că ne fac de râs. Noi suntem în fața acestei situații în care deși ei văd că se greșește se merge înainte. Majoritatea miniștrilor candidează, fac campanie și nu mai interesează pe nimeni ce se întâmplă la Palatul Victoria.

Moțiunea nu este un moft. Lucrurile au fost scăpate de sub control!

Sunt convinsă că președintele își ia reacțiile curate de la români și că are consilieri care-l sfătuiesc, care-i aduc o informație curată. O persoană informată sunt convinsă că va lua o decizie corectă", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, la postul România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.