Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, atac la premier: 'E în război cu oamenii de cultură și cu tinerii din București. Pentru bucuresteni, Orban=Dragnea!'

Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea l-a atacat, pe Facebook, pe premierul Ludovic Orban, despre care spune că nu-i pasă de bucureșteni și de proiectele pe care primăria încearcă să le facă pentru locuitorii Capitalei. Asta, după ce Orban a refuzat, de mai multe ori, să îi acorde bani la rectificarea bugetară.

"25% din PIB-ul Romaniei este asigurat de bucuresteni. Se intoarce de la guvern, prin MF, doar 0,6%. Infim! Consideram ca 1,5% ar fi un procent mic dar ar mai acoperi, cat de cat, nevoia de investitii in modernizarea Capitalei.

Pentru bucuresteni, Orban=Dragnea!

Citește și: Guvernul Orban `creşte vârsta de pensionare`!

Bugetele investite in spitale, infrastructura, scoli, transport public in comun, proiecte sociale.. toate sunt “risipa” pentru Domnul Prim Ministru! Neimportante, fata de o suma uriasa, platita unei firme private din Fondul de rezerva! Cu celeritate!

Dl Orban este in razboi cu oamenii de cultura si cu tinerii din Bucuresti. Altfel, nu ar pomeni la orice iesire publica despre evenimentele culturale si cele dedicate tinerilor - oricum, o suma infima, fata de celelalte domenii strategice.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

Domnule Ludovic, ce vreti, de fapt? Ca fostul PD, fuzionat cu PNL, sa inchidem toate teatrele, muzeele, scolile de arta si centrele culturale din Capitala? Cred ca ar trebui sa spuneti direct, fara metafore, sa stie toata lumea!", a scris primarul general Gabriela Firea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.