Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, autodenunț politic: Detest tradarea si nu pot empatiza cu cei care isi gasesc justificari pentru tradare!

digi24
gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, are o ieșire dură. Ea anunță un autodenunț politic și face referire directă la un eveniment la care a participat alături de familie. Anunță că a fost în acea locație, Restaurantul ”Doi cocoși” din Capitală în același timp cu alte persoane publice, dar că nu a avut nici o legătură cu acel eveniment. În context șeful PSD București susține că va rămâne alături de familia ei politică și că nu are nici scuză pentru cei care exploatează astfel de evenimente în scopuri politice ascunse:

Sfântul Sinod a instituit o NOUĂ SĂRBĂTOARE: S-a stabilit când vor cădea Paștile în 2019 și un NU FERM pentru legalizarea parteneriatelor civile

”Auto-denunt politic : duminica, 13 mai, am fost la restaurantul “Doi Cocosi”, impreuna cu sotul, mama, cumnata si cei doi copii mici - Zian si David. Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care si cativa politicieni.

Am luat masa intr-un salon mic, separat de petrecere. De aici, si pana la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit carora as fi fost martora unui eveniment, in cadrul caruia s-au pus bazele racolarilor actuale din PSD, este o distanta ca de la Pamant la Luna.

Detest tradarea si nu pot empatiza cu cei care isi gasesc justificari pentru tradare. Si tacita, si invaluita in metafore, tradarea tot tradare este. Sunt si voi fi alaturi de familia mea politica - o mica Romanie.

Sunt si voi fi dornica sa contribui la un pic mai bine pentru fiecare roman in parte. Nu vad nicio scuza pentru cei care cauta sa scoata profit personal din momentele dificile ale altora. Asa s-a nascut sintagma “a calca pe cadavre”.

Constat ca, in politica, a avea caracter e sinonim cu a fi slab de inger.  Merg, cu orice risc, pe aceasta varianta a demnitatii si a condamnarii oricaror jocuri tenebroase. “Destinul conduce jumatate din viata fiecarui om. Cealalta jumatate o conduce caracterul” (Alfred de Vigny)”, susține Gabriela Firea.

Băsescu face marele anunţ: 'Gata, îmi închei activitatea politică'/ Singura soluţie pentru ca PSD să nu guverneze şi după 2020

Presa a relatat în ultimele zile despre o întâlnire la Restaurantul ”Doi cocoși” din centru Bucureștiului la care ar fi participat Gabriel Oprea și Victor Ponta alături de alți foști și actuali lideri din PSD și că s-ar fi discutat despre un plan de destructurare al PSD. Pe surse s-a spus ca la întâlnire ar fi participat și Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.