Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre criza locurilor din spitale: 'Nu, nu populația e de vină'

Facebook
Gabriela Firea

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a criticat duminică, la Antena 3, numărul mic de teste efectuate de autorități, în contextul în care medicii din toată țara spun că secțiile ATI sunt pline cu pacienți COVID-19:

  • „(Lipsa locurilor din spitale) Este rezultatul politicii falimentare de sanatate, din pacate. Suntem deja la un an de pandemie, lucrurile ar fi trebuit sa evolueze in bine. Orban spunea anul trecut ca vom avea 2.600 de paturi
  • Nu se testeaza. Daca nu testam nu avem cum sa limitam raspandirea si atunci sa nu ne miram cand se anunta criza de paturi si auzim ca populatia e de vinea. Nu, nu populatia e de vina, ci autoritatile care au facut programul zero, zero testari, doar la maxima urgenta.
  • Oamenii trebuie sa traiasca, sa respire, dar statul roman nu face ce fac statele din toata lumea, sa previna si sa ii ajute pe cetateni in primul rand sa se testeze ca sa se izoleze la timp sa nu-si imbolnaveasca rudele, prietenii. Asta nu face Romania. Si va spun de ce nu vor sa o faca, nu vor ca romanii sa stie realitatea, pentru ca nu ar mai putea maslui cifrele la acel centru de comunicare strategica care nu a facut nimic altceva decat sa induca panica si teama”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.