Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre TRĂDAREA omului apropiat: E o lovitură pentru mine, pentru Florin, este foarte grav, este strigător la cer. E o pierdere personală intimă

DDMedical
Gabriela Firea

Gabriela Firea se consideră trădată de Robert Negoiță, cel care îi era nu doar prieten, ci și fin. Edilul Sectorului 3 a criticat-o pe nașa sa, considerându-o vinovată, în mai multe emisiuni televizate, de problemele nerezolvate ale Bucureștiului.

”Este o trădare mare. Eram prieteni, ne vedeam cu fratele lui, cu părinții, cu toți. E o lovitură pentru mine, pentru Florin, este foarte grav, este strigător la cer. E o pierdere personală intimă, prieten, îmi devenise și rudă.

După ce a postat, l-am sunat, mi-a spus că este decizia sa, că vrea să se desprindă de PSD. Apoi a fost mai dureros pentru că a mers la două emisiuni și a spus lucruri neadevărate. S-a rupt ceva și, probabil, vom afla, peste câțiva ani.”, a precizat Gabriela Firea, miercuri seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Ne întoarcem la starea de urgență, după ce cazurile de coronavirus au explodat? Reacție de ultimă oră a lui Raed Arafat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.