Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, în scandalul doctoratului premierului: 'Normal că nu e bine să preiei ceva ce nu-ți aparține, fără să citezi' - VIDEO

Guvern
Gabriela Firea

Prima reacție a unui ministru PSD la suspiciunea de plagiat care planează asupra premierului a venit marți seară de la Gabriela Firea. Ministru al Familiei si prim-vicepreședintele PSD, Firea a comentat acuzațiile la Antena 3.

„Eu ma bucur ca mi-am inghetat doctoratul la ASE inainte de a intra in politica, pentru ca altfel....”, a spus Firea. Întrebată dacă funcția de premier a lui Nicolae Ciucă este în pericol, ea a răspuns: „Nu-mi dau seama, dar din punctul meu de vedere cred ca conteaza mai mult capacitatea sa manageriala, de buna organizare si pana la urma bunul mers al coalitiei pentru ca un scandal politic ne-ar duce la o criza politica”.

„Normal ca nu este bine sa preiei ceva ce nu-ti apartine fara sa citezi. Normal ca nu putem incuraja asa ceva. Sunt tineri care ne privesc acum, elevi, nu pot sa le spunem 'E bine sa copiati'. Am si eu copii. Nu e bine, nu e bun acest lucru”, a adăugat Firea.

Citește și: Reacția lui Klaus Iohannis la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.