Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Klaus Iohannis la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă

www.facebook.com
Ciuca iohannis

Președintele Klaus Iohannis a transmis, marți, că este binevenită decizia premierului Nicolae Ciucă de a le cere organismelor abilitate să îi verifice teza de doctorat, după ce publicația PressOne a scris că lucrarea de doctorat a premierului este plagiată.

Potrivit punctului de vedere transmis de Klaus Iohannis, șeful statului își menține poziția critică referitoare la plagiate și consideră că este nevoie ca în cazul premierului să se clarifice toate suspiciunile.

Pana la o decizie a comisiei abilitate să se pronunțe cu privire la teza de doctorat a lui Nicolae Ciucă, Klaus Iohannis nu va mai face o precizare pe acest subiect, a adăugat șeful statului.

„Președintele Klaus Iohannis își menține poziția reiterată în nenumărate declarații publice privind combaterea fenomenului plagiatului și importanța integrității academice. Președintele României consideră corectă și necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp, orice demers menit să clarifice suspiciunile formulate în spațiul public fiind binevenit”, arată Administrația Prezidențială într-un răspuns pentru Mediafax.

Citește și: PNL a expediat în două minute scandalul tezei de doctorat a premierului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.