Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, după ce Nicușor Dan s-a lăudat cu un proiect din mandatul senatoarei PSD: 'Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o cameră întreagă'

gabriela firea

Senatoarea PSD și fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a reacționat, joi, după ce sute de kilometri din rețeaua de termoficare vor fi refăcuți cu fonduri europene, un proiect la care, spune, parlamentarul, a lucrat cu echipa sa mai bine de 3 ani.

"216 milioane euro din fonduri europene pentru refacerea a 212 km de conducte din Bucuresti! Ma bucur ca proiectul realizat de mine si echipa mea este apreciat si finantat de Comisia Europeana. Vor fi inlocuiti 212 km de conducte, unele vechi de peste 50 de ani.

Am muncit 3 ani, dosarele acestui proiect umplu o camera intreaga.

Am obtinut pentru Bucuresti o finantare consistenta, de 216 milioane euro din Fondul de coeziune.

Iar astazi a fost anuntata, oficial, si aprobarea investitiei de catre Comisia Europeana.

Comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, a declarat: „Această investiție a UE în modernizarea unei infrastructuri esențiale pentru capitala României este un bun exemplu de proiect care poate îndeplini simultan obiectivele de îmbunătățire a vieții de zi cu zi a cetățenilor, cât şi cele ale Pactului verde și în materie de schimbări climatice”.

Chiar daca fostul ministru al Fondurilor Europene a tinut contractul in sertar din luna iulie 2020 pana dupa alegeri, ca sa fie semnat de noul primar, reprezentantii autoritatilor europene stiu cine a muncit si a realizat acest proiect.

Ii felicit pe toti cei implicati, profesionistii din PMB, fostul RADET, acum Termoenergetica, pt seriozitatea si implicarea lor.

Sper ca noul primar va folosi acesti bani europeni corect, legal si la timp, in beneficiul bucurestenilor!", spune Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.