Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea i-a răspuns lui Tudor Chirilă, după ce vedeta a fost înjurată de un angajat la parcări - VIDEO

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Compania Parking București a demarat anchetă internă pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în parcarea de la Charles de Gaulle, când Tudor Chirilă a fost implicat într-un incident cu un angajat care ar fi avut un limbaj neadecvat. Ancheta a arătat că acuzațiile lui Chirilă nu se confirmă, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

„Compania Municipală Parking București S.A. a demarat o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate faptele petrecute în parcarea de la Charles de Gaulle. Ancheta a constatat că nu s-a produs niciun incident în sensul celor reclamate de domnul Chirilă. Angajatul societății noastre nu a folosit injurii la adresa vreunei doamne, așa cum i se reproșează în filmare. Pe fondul emoțional al unui deces recent în familie, acesta a reacționat însă nepotrivit la provocarea domnului Chirilă. Facem mențiunea că nu încurajăm un astfel de comportament în rândul angajaților companiei noastre. În actualul context, dorim să îi reamintim domnului Tudor Chirilă că, deși el condamnă în termeni foarte duri acest comportament, în data de 27 martie 2019, după cum chiar dânsul a mărturisit, tot în urma unei altercații verbale cu un cetățean, nu s-a putut stăpâni și l-a pălmuit pe bărbatul cu care discuta în contradictoriu”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul general, Cristian Olaru.

Citește și: Victor Ponta fură om după om de la PSD! Lovitura dată azi

Precizările vin după ce artistul Tudor Chirilă a scris, pe Facebook, că un angajat al Primăriei din cadrul companiei menționate a avut un limbaj neadecvat atât la adresa sa, cât și la adresa unei doamne.

Citește și: Ion Țiriac aruncă bomba! Acuzații grave la adresa BNR

„Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?

PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.”, a scris Chirilă pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.