Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea ÎL ATACĂ pe Nelu Tătaru: 'Și-a făcut o ambiție din a ține închis Spitalul Colentina' + Ce și-a permis să facă șefa DSP București

Facebook
gabriela firea

Primarul general Gabriela Firea a lansat, luni seara, un atac dur la adresa ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, despre care spune că și-a făcut un scop din a nu deschide Spitalul Colentina, unitate medicală suport COVID.

"Cred că s-a dat drumul la o dictatură militară, în zona medicinei. Nu neagă nimeni existența virusului. Din păcate ceea ce se întâmplă acum este anacronic și pe dos.

Sunt internări, dar sunt mai multe externări în spitalele pe care le administrăm. Nu suntem în criză. Nu suntem în situația de a închide spitalele.

Citește și: ABERANT Directorul Spitalului Victor Babeș din Timișoara: Riscul să iei COVID din Grecia e mai mare decât în România

Ministrul Sănătății cred că și-a făcut o ambiție din a ține închis Spitalul Colentina.

Sefa DSP l-a sunat pe managerul de la Colentina și l-a certat că dă informații presei. L-a amenințat că nu-i dă avizul pentru a deschide unitatea.

Nu am auzit că la DSP, până acum, și sunt primar e patru ani, să se facă numiri pe criterii politice", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.