Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, impresionată de mesajul unui consilier personal: 'Vă doresc și vouă să aveți prieteni devotați'

gabrielafirea.eu
Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea se declară impresionată de mesajul prietenei Ligia Enache, consilier personal.

„Multumesc, Mesajul tau m-a impresionat. Va doresc si voua sa aveti prieteni devotati!`, scrie Firea, făcând trimitere la mesajul Ligiei Enache.
“Sâmbătă. N-ar fi rău să plouă. Să spele tot ce s-a întâmplat urât in ultima lună de zile și să pornim iar, pe curat. Pentru mulți oameni a fost o lună absolut normală, într-o lume, da, cam anormală. Fiecare cu grijile sale, cu viața sa. Covidul a avut grijă să încurce și ce rămăsese neîncurcat.
Am trecut prin multe în viață împreună cu Gabi. Am încercat împreună mai mult să râdem decât să plângem și să vedem mereu partea plină a paharului, nu golul.
S-a strâns în noi o viață de om. O viață, deși suntem două. Fiecare cu casa ei, însă cu mai multe ore împreună decât cu familia. Cu replica asta ne distram bine și în ziua de azi. Așa a fost să fie, ca o echipă de televiziune să devină din prima zi o echipă pe viață. Peste 25 de ani de bune și rele.
Așa ca știu sigur ce a însemnat pentru Gabi această lună de campanie, zile poate banale pentru orice om neimplicat în politică. A fost aceeași muncă de fiecare zi, de dimineața până seara, făcută ca și în ultimii 25 de ani cu pasiune, cu grijă la detalii, cu exigență cruntă întâi față de ea și pe urmă față de noi, echipa ei. Cu bucuria că 4 ani nu au trecut degeaba la Primărie, cu neîmplinirea că timpul și de multe ori oamenii au făcut să nu se termine prea multe din ce își propusese. A câștigat un scaun atât de râvnit, judecând după pasiunea din campanie, însă atât de incomod pentru un om care vrea să facă tot din prima și care vede că deh, la stat nu e ca la privat, ce visezi noaptea pui în operă ziua... Călită în televiziune, la Știri, cu emisiune zilnică în prime time, ani de zile fără sâmbete și duminici, Gabi nu poate fi altfel. Ții ritmul cu ea sau pleci. Ea cere ca totul să fie perfect, acum și aici. Mâine vin altele. Este primul și cel mai aspru critic al său. Este singurul om pe care îl știu care se lasă pe sine chiar dacă îi plânge sufletul sau o doare ceva. Nu știi că o doare până nu ajunge în spital. Este ultimul om care dorește răul cuiva, chiar dacă i se arată evidența de o mie de ori și încă o dată. Este omul care crede că oricine poate fi convins dacă nu obosești să îi arăți toate părțile unui întreg, dacă îi explici mereu și mereu. Știe că fără o echipă pe care să o asculți niciun lider nu a câștigat vreodată. Și știe că e om, iar oamenii greșesc câteodată. Și ce poate fi mai bine decât să mănânci ceva dulce cu prietenii după o ceartă zdravănă pe idei, sau pur și simplu după o zi turbată? Va zic eu, nimic! Iată cum a fost toată luna septembrie pentru noi! Tot așa și august, iulie, iunie, mai, aprilie, martie, februarie, ianuarie...
Ce urmează? Ați ghicit, octombrie, ce să urmeze? Gabi știe clar ce are de făcut, noi să ținem ritmul.”, scrie Ligia Enache pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.