Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea inaugurează primele stații de încărcare a mașinilor electrice

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Primarul General, Gabriela Firea, va participa maine, 14 decembrie, incepand cu ora 14.00, la lansarea primelor statii de incarcare a masinilor electrice din cadrul proiectului „Program multianual de crestere a calitatii aerului si de sprijinire a mobilitatii electrice, nepoluante, prin dezvoltarea infrastructurii pentru incarcarea autovehiculelor electrice in Municipiul Bucuresti”.

Evenimentul, realizat in colaborare cu Primaria Sectorului 4, va avea loc in parcarea situata pe Str. Pridvorului, intersectie cu Str. Secerei (langa Palatul Copiilor), in sectorul 4 al Capitalei.

In cadrul primei etape a proiectului, Primaria Municipiului Bucuresti, prin Compania Municipala Energetica Bucuresti, a amplasat 7 statii complet functionale, care au fost montate in 3 parcari ale Primariei Sectorului 4, dupa cum urmeaza: 4 statii de incarcare in parcarea din Str. Pridvorului, intersectie cu Str. Secerei, 2 statii in parcarea din str. Izvorul Rece si 1 statie in parcarea din str. Racovita (langa depoul Societatii de Transport Bucuresti).

Proiectul de instalare a statiilor de incarcare masini electrice se va derula pe parcursul urmatorilor doi ani si presupune, in final, amplasarea a 300 de astfel de statii care vor putea fi folosite de posesorii de autoturisme electrice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.