Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea încă așteaptă apă caldă în București, deși a avut robinetul în mână: 'Mă bazez pe candidații de la sectoare'

facebook
nicusor dan si gabriela firea

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, lasă 'greaua moștenire' în privința apei calde în București în sarcina actualului și a viitorului edil al Bucureștiului. Asta după ce, în mandatul său, a fost un veșnic ping-pong între potențialii vinovați.

'Ar fi fost acum mai multă apă caldă și căldură dacă domnul Dan nu ar fi ținut în sertar proiectul nostru, al echipei social-democrate. În mandatul meu, am obținut 300 de milioane de euro fonduri europene prin muncă susținută, depășind toate obstacolele care ni s-au pus în cale. Timp de doi ani, licitația și procedura legală nu au început... Nu mă întrebați de ce, poate el are o explicație. Aici nu era vorba de datorii sau altceva. Abia acum s-au apucat să finalizeze. Prin natura lucrurilor, va fi mai bine. Reabilitările realizate acum, împreună cu cele din mandatul următor, vor aduce o îmbunătățire semnificativă. Mă bazez și pe candidații de la sectoare", a declarat Gabriela la Antena 3 CNN.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.