Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, mesaj pentru parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu: Trebuie să voteze moțiunea depusă de PSD

gabriela firea

Gabriela Firea lansează o provocare pentru parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, pe care senatoarea PSD îl numeşte "Sinistrul Sănătăţii". Firea le cere liberalilor să fie coerenţi şi să voteze moţiunea depusă de PSD împotriva ministrului Voiculescu.

"Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII” Vlad Voiculescu TREBUIE să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.

Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui SINISTRU AL SĂNĂTĂȚII.

Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!

PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu ” nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem” și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor.

Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Anterior, Alexandru Rafila a afirmat că PSD se grăbeşte cu moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii pentru a îi da ocazia premierului Florin Cîţu să aibă un argument solid de a solicita partenerilor de coaliţie remanierea lui Vlad Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.