Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că se aliază "doar cu oamenii", deşi în aceste zile "se fac şi se desfac alianţe politice electorale".

"Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI. FIREA OAMENILOR", a scris primarul Capitalei, joi, pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Ea arată că "în aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale". "De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul! Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă 'dumneavoastră cu cine vă aliaţi, ca să câştigaţi?'. Mă aliez doar cu oamenii. Este singura legătură care contează. Singura care merită orice efort, orice sacrificiu", susţine Gabriela Firea.

Ea subliniază că "important este să vrei şi să poţi să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău".

"Pot şi vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureştenii, nu politicienii de conjunctură. (...) Repet, îmi doresc o singură alianţă, ca şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor", mai scrie primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.