Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Orban si PNL sunt disperați, promit orice și taie panglici la absolut orice!'

firea

Prim-vicepreşedintele PSD,  Gabriela Firea, îi acuză pe reprezentanții PNL că promit „orice” în ultima parte a campaniei electorale, deoarece sunt „disperați”. „Luna de pe cer, vaccin care nu există la noi, mii de km de autostradă”, spune Firea.

„M-au intrebat azi bucuresteni din sectorul 3 ce parere am despre un vaccin anti-covid rapid, asa cum anunta mai marii conducatori ai tarii...Le-am spus ca e acelasi gen de promisiune mincinoasa ca si cu apa calda la locale. Asa cum apa nu a venit pe 28 septembrie, cum s-a promis in campanie, asa nu va veni nici vaccinul in decembrie. Gogosi electorale!

Ludovic Orban si PNL sunt disperați, promit orice, taie panglici la absolut orice, nu contează că ei nu au avut nicio contribuție, dau drumul la piețe că ”oricum s-a făcut frig” – cum a spus premierul - haos in cap.

Doar școlile le deschid DAR doar pentru vot, nu și pentru copii!

Iar spitalele le țin închise pentru bolnavii cronici.

Pentru că nu-i interesează oamenii, viața lor, sănătatea lor, ci doar alegerile!

Nici acum diabeticii nu au medicamente.

Nici acum, deși se împlinește 1 an de zile, Euthyrox-ul e de negăsit. În schimb, se găsesc peste tot măștile lor neconforme cu care au îmbolnăvit oamenii.

Mă așteptam ca astăzi în CSAT să se discute despre acest atentat la viața oamenilor, la cum a fost posibil ca luni de zile românii să cumpere măști care nu îi protejau de infecție, la cum vor răspunde cei responsabili. Dar nu îi interesează, pentru că buzunarele lor s-au umplut pe bani pe seama sănătății românilor. Firmele lor le-au pus pe piață, că nu avea cine altcineva!

În schimb, în CSAT vând iar iluzia unui vaccin care nu există încă pentru români. Când singura variantă accesibilă, ca să controleze pandemia, era testarea extinsă! Pe care ei au împiedicat-o, însă, cât au putut!

Acum, înainte de vot, promit orice!

Luna de pe cer, vaccin care nu există la noi, mii de km de autostradă.

Ar trebui să înceapă cu apa caldă pentru bucureșteni. Că așa au promis! Cu număr cât mai mare de testări, nu cu reducerea lor”, a spus Gabriela Firea pe pagina ei de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.