Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, prima REACȚIE după DISCUȚIA DURĂ avută cu Dăncilă în CEx-ul PSD

facebook.com
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, prima reacție după ce a certat-o pe șefa PSD în CEx, acuzând că aceasta a încălcat regula PSD de a face declarații publice cu privire la subiecte sensibile înainte ca acestea să fie discutate în forurile partidului.

Citește și: Bogdan Licu, REACȚIE INCENDIARĂ după decizia CSM în cazul procuroarei Maria Pițurcă: 'Nu înseamnă că e în regulă'

"A fost o discuție mai amplă și un context în care s-au făcut afirmații și nu aș vrea să comentez. Nu a fost o critică, a fost o realitate. Nu aș vrea să fac astfel de comentarii că ulterior îmi vor reproșa colegii mei din CEx că ne spălăm rufele în afara familiei. Eu am spus punctul meu de vedere, făcut câteva corecții, așa este normal. O oră jumate s-a vorbit despre rectificarea bugetară, apoi s-a vorbit despre Congresul din august. Cred că e mai puțin important dacă sunt eu mulțumită.S-a votat mandatarea conducerii partidului pentru disucții cu ALDE și Pro România îm vedere astabilirii unui parteneriat pentru turul 1 și dacă nu este posibil și partidele fac alianță, pentru turul II", a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.