Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacție dură după ce a văzut lista miniștrilor USR: 'Mare parte din catastrofa în care ne aflăm este şi din cauza domniei sale'

gabriela firea

Gabriela Firea, senator PSD, a comentat lista de miniștri ai cabinetului Cioloş precizând că toate acele numiri "nu excelează în realitate", unii dintre ei fiind principalii responsabili pentru catastrofa sanitară în care se afla România, în acest moment.

Biroul Național al USR a agreat, astăzi, lista de miniștri și forma finală a programului de guvernare care vor fi propuse spre validare în Comitetul Politic al partidului.

Mai mult, Dacian Cioloş a precizat că indiferent de situație crede că și pentru PSD tot USR poate fi o soluție pentru a depăși lunile care urmează: „Poate ne rupem gâtul și veți scăpa de noi sau poate vom reuși să ținem lucrurile sub control și vă vom permite să vă numărați liniștiți procentele. Oricum ar fi, ieșiți în câștig, pentru că sunt convins că nu vreți să vă treziți pe tavă cu o țară demolată”.

Analizând lista şi declarația lui Dacian Cioloş, Gabriela Firea, senator PSD, s-a arătat mirată reamintind că "preşedintele USR a spus în mai multe declarații că nu este un politician cinic şi că nu îşi gândește strategia politică şi următorii pași mânat de sentimente cinice”.

„Cum poţi să spui aşa ceva ca politician serios, responsabil votați-mă, sunt foarte slab şi eu şi echipa mea dar votați-mă că în felul acesta scăpați de mine.

Şi în toată această discuție unde este ţara, unde e România, unde sunt Românii. Voiam să remarc pe lângă celelalte peroane care excelează în domeniile de activitate pe care le aveau sub fotografii, că ele nu excelează în realitate, să mă refer la doamna ministru propus al Sănătăţii Ioana Mihăilă.

Mare parte din catastrofa în care ne aflăm este şi din cauza domniei sale. Pentru că toată vara nu au mișcat un deget la ministerul Sănătăţii pentru a realiza acele achiziții de medicamente necesare spitalelor în valul 4. Aceasta este performanta doamnei Mihăilă.

Şi a pierdut 4,7 milioane de euro fonduri nerambursabile pentru teste rapide care ar fi fost foarte necesare acum la începerea şcolii. Aceștia sunt oamenii", a spus Gabriela Firea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.