Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, reacţie vehementă la comunicatul ELCEN: Dovadă clară că au acţionat pentru favorizarea candidatului PNL la Primăria Capitalei

Gabriela Firea

Gabriela Firea reacţionează la comunicatul ELCEN, furnizorul apei calde în Bucureşti, în care era acuzată de minciună în legătură cu afirmaţiile despre situaţia apei calde în Capitală în timpul campaniei electorale. Firea afirmă că poziţia ELCEN demonstrează că şefii companiei de stat au acţionat pentru favorizarea lui Nicuşor Dan în campanie.

"Comunicatul oficial transmis astazi de ELCEN în legătură cu întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale reprezintă o dovadă clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acționat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcția de Primar General.

Aprecierile și evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat, aflată în serviciul public și nu în slujba unui partid politic.

Acest comunicat reprezintă o nouă confirmare a partizanatului politic în care a acționat ELCEN în timpul campaniei electorale, iar cei din conducerea acestei companii ar trebui să realizeze că folosirea funcției de conducere dintr-o companie de stat pentru obținerea unui avantaj necuvenit în favoarea unuia dintre candidații politici reprezintă o infracțiune sancționată de lege.

După toată ostilitatea din timpul campaniei electorale și după această reacție eminamente politică din partea ELCEN, devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică. Întreruperea deliberată a furnizării apei calde a avut drept scop provocarea unei stări de nemulțumire în rândul bucureștenilor față de primarul în funcție. Premeditarea politică s-a putut vedea în campaniile agresive lansate de PNL în spațiul online, care aveau ca temă principală întreruperile în furnizarea apei calde, provocate în mod deliberat de compania ELCEN, aflată sub controlul politic al partidului de guvernământ", precizează Gabriela Firea.

Elcen a susţinut marţi dimineaţă că furnizează agentul termic la parametri optimi de funcționare conform solicitărilor Termoenergetica. Compania răspunde astfel afirmațiilor Gabrielei Firea, care a declarat luni că în perioada de campanie și precampanie Guvernul a oprit intenționat apa caldă. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.