Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea s-a ENERVAT pe Nicușor Dan: A pierdut 10 milioane de euro de la Ministerul Mediului pentru pistele din oraş

Facebook
Gabriela Firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, l-a acuzat, miercuri, pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, că a pierdut 10 milioane de euro de la Ministerul Mediului pentru pistele de biciclete din oraş, în timp ce cere traseu prin curtea Palatului Parlamentului, scrie News.ro.

Citește și: Nicușor Dan, un nou atac la Gabriela Firea: Habar n-avea acum două luni că există astfel de finanțări. Capitala, eligibilă pentru programul Anghel Saligny

"Ministrul Mediului a anunţat în urmă cu o săptămână că Bucureştiul pierde finanţarea pentru cele 4 trasee de piste pentru biciclişti. Cu 10 milioane de euro, se amenajau în Capitală peste 48 de kilometri de piste, atât de necesare pentru transportul alternativ şi pentru reducerea poluării”, a scris miercuri pe Facebook Gabriela Firea. Ea arată că a preluat proiectele de la zero şi că specialiştii din primărie au realizat documentaţiile.

Conform fostului primar al Capitalei, acum un an erau finalizate traseele Piaţa Victorie-Pipera, Naţiunile Unite-Grrozăveşti, Bd. Regina Elisabeta-Piaţa Eroilor şi ultima bucată din pista de pe Calea Victoiei. Lucrările urmau să înceapă la traseul Naţiunile Unite – Piaţa Alba Iulia – Bd. Basarabia, iar pentru cea mai lungă pistă, de la Piaţa Victoriei la Mihai Bravu, era emisă şi autorizaţia de construire.

"Ce a făcut Nicuşor Dan? Nimic, a blocat totul! A uitat că a promis în campania electorală 'un sistem adevărat de piste de biciclete în Capitală, cu ajutorul fondurilor europene'. Mai mult, a anunţat clar că nu vor fi prea curând piste în oraş. În ultimul an, nu s-a mişcat un pai pentru a continua proiectele doar pentru că pistele erau amenajate de o companie municipală care trebuia neapărat să dispară”, mai scrie Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.