Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Scrisul cu cretă pe asfalt este permis în parcurile Capitalei

roxana-rusu.blogspot.com
creta asfalt

Primarul general al Capitalei, Gabriel Firea, a precizat că informațiile care circulă pe rețelele de socializare potrivit cărora Primăria Municipiului București ar fi interzis scrisul cu cretă pe asfalt în parcurile din subordine este o întoxicare și o dezinformare a populației. Ea nu a negat că astfel de incidente nu ar fi existat, dar precizează că oricine ar fi invocat o asemenea decizie a mințit.

Pe Facebook a circulat intens o postare a unei mămici care a avut un astfel de incident în Parcul Herăstrău:

Știați că mai nou, copiii noștri au nevoie de autorizație pentru desenele cu creta?
Aberațiile din țara noastră mă uimesc din ce în ce mai mult! Mai sper încă să fie vorba de o neînțelegere, o exagerare, ceva! :D  
Cristina Milicescu
· București ·

ne-am intors din parcul Herastrau, unde copiii au vrut sa deseneze cu creta. un paznic ne-a spus ca nu mai avem voie. contrariata, am sunat la administratia parcului si am aflat ca desenatul cu creta este o activitate in sine, parcul fiind gandit doar pentru plimbari, asa ca trebuie sa facem un protocol de organizare de activitati pe care sa ni-l aprobe primaria capitalei. n-am avut suficiente abilitati de convingere ca e vorba de o creta care se duce la prima ploaie. doamna de la telefon mi-a spus ca desi nu e lege, primaria nu ne mai da voie cu creta pe asfalt in parc. #faracretainparc
”, se spune în respectivul post share-uit masiv pe Facebook.

În cadrul unei intervenți telefonice de la Bruxelles, acolo unde se află într-o delegație la instituțiile europene, primarul general a ținut să facă precizări clare pe această temă:

Cu acordul dvs, vroiam sa fac o scurta precizare – face parte din planul de dezinformare si intoxicare a populatiei cu stiri negative la adresa Primarului General.

Am iesit din aceste intalniri oficiale si am fost contactata de colegi din Primaria Capitalei, sa-mi spuna ca este plin facebook-ul de marturia unei mame care a fost cu copilul in Parcul Herastrau, in administrarea ALPAB, adica a PMB si ca a venit un domn, nu stim cine si a interzis copilului sa mai realizeze desene pe asfalt, spunand ca in parcurile Capitalei nu este voie sa se realizeze desene pe asflat.

Doresc sa ii informez pe bucuresteni prin intermediul dvs., ca nu este adevarat asa ceva, nici politia locala, nici angajatii ALPAB nu interzic copiilor sa deseneze pe asfalt, este o inscenare, o introxicare, nu pun la indoaiala marturia mamei, eu pun la indoiala persoana care a facut acest lucru a fost cineva care a vrut sa ne faca rau, adica un parinte sa se planga de activitatea primariei. Este un lucru foarte important, ca sunt dezinformari.”, a spus Gabriela Firea în cadrul Emisiunii Dosar de politician de la B1Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.