Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea se opune CATEGORIC redeschiderii școlilor: ar fi o imagine dureroasă, sfâșietoare!

Facebook
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că redeschiderea școlilor după 15 mai ar fi o mare greșeală, asta pentru că riscul la care i-am supune pe cei mici ar fi uriaș. Firea consideră că imaginea cu copilașii purtând măști de protecție ar fi una ”sfâșietoare”.

Citește și: Marcel Vela, vești uriașe pentru oamenii care au peste 65 de ani: Veți beneficia de condiții mai bune

Copii cu masca de protectie mi se pare o imagine dureroasa. Sfasietoare. Iar pentru elevii din clasele mici, aproape imposibil. Sunt foarte activi, nerabdatori, alearga, se misca.. e normal! De aceea sunt copii!

Am spus si ieri, si aseara, la TV, ca nu vad ca pe o solutie buna redeschiderea gradinitelor si scolilor dupa 15 mai. Este, inca, foarte periculos! Virusul e printre noi! Din ce in ce mai afresiv! Copiii, prin natura lor, nu vor putea respecta cu strictele masurile sanitare si de distantare sociala. Se vor contamina, vor face forme usoare (Slava Domnului!) dar vor transmite coronavirusul cadrelor didactice si parintilor, bunicilor. Va fi o nenorocire! Vor fi mii de imbolnaviri!

Statistica noastra relativ sub control, pentru ca se testeaza infim, va fi data peste cap. Atunci sa vedem cum va fi gestionata o criza majora!

Ne-a ferit Cerul pana acum! Si nu e vorba de statistici! Ci de viata oamenilor! Haideti sa nu stricam tot ce am obtinut cu eforturi imense pana acum.

Sa protejam in continuare copiii, seniorii, bolnavii cronici!

Se pot gasi solutii pentru incheierea anului scolar, inclusiv pentru clasele terminale. Avem atatia profesori buni care pot contribui cu idei valoroase!

Concluzionand : sub nicio forma nu as fi de acord cu reinceperea cursurilor!

Dar cu toata taria cred ca ne trebuie urgent un plan serios pentru relansarea treptata a economiei. Nu vom mai putea rezista mult timp cu motoarele economiei incetinite. Aici sa ne concentram mai bine si sa privim cu respect spre tarile civilizate, de unde putem prelua modele de bune practici.”, scrie Gabriela Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.