Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Şi alţi colegi din ţară sunt la fel de nemulţumiţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gabriela Firea Mihai Tudose

Ruptură totală la cel mai înalt nivel al PSD-ului. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un nou atac devastator la adresa premierului de la Palatul Victoria. Totul a pornit de la disputa pe organizarea Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei.

Citește și: Olguța Vasilescu dezvăluie vinovații: Cine a fost scos țap ispășitor pentru creșterea ROBOR

"Premierul nu avea dreptul nici legal nici moral să îmi reproşeze în public ceea ce mi-a spus. A fost o decizie a primăriei. Mi-a dat replici mie poate pentru a câştiga simpatia protestatarilor. O atitudine nedreaptă şi ipocrită din partea premierului. Toţi colegii mei să ştie toate aceste lucruri. Să nu ne ascundem că lucrurile sunt minunate", a spus Firea în direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citeşte şi: SCENARIUL lansat la Bruxelles: Gabriela Firea vrea să preia PSD

Mai mult, Firea acuză probleme între Primăria Capitalei şi Guvern. "Premierul a promis sprijin, dar nu s-a materializat şi am şi exemple concrete. Un coleg de-al meu nu sprijină Capitala. Şi alţi colegi din ţară sunt la fel de nemulţumiţi. Aşteptările sunt mari. Să eliminăm birocraţia şi angajaţii din ministere care blochează proiectele. Am promis că ridicăm un spital, dar nu s-a reuşit alipirea unei părţi de pământ. Suntem blocaţi în Guvern. Nu se doreşte realizarea acestui proiect. Cum să realiză obiectivele de regenerare urbană dacă Primăria a fost scoasă intenţionat. Eu i-am dat tot creditul premierului în CEX, dar rezultatele nu sunt cele dorite", a mai spus Firea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.