Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea va propune în Guvern acordarea de carduri de reduceri și deduceri pentru familiile numeroase

Inquam Photos / George Calin
gabriela firea

Ministrul Familiei, Gabriela Firea a anunţat marţi că pregătește acordarea unor vouchere de reducere pentru familiile numeroase, potrivit News.ro.

Sunt declaraţii foarte frumoase privind susţinerea familiilor numeroase, a familiilor cu trei sau mai mulţi copii, dar la modul concret cu este recunoscută ca şi termen administrativ ideea de familie numeroasă.

Firea a arătat că a stabilit să susţină un proiect prin care aceste familii să fie în primul rând recunoscute ca fiind familii numeroase.

”Un prim pas ar fi acela ar acordării unui card, un card care să fie susţinut de anumite reduceri şi deduceri, în beneficiul familiilor numeroase”, a mai spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai anunţat că sunt foarte mulţi seniori care nu sunt ajutaţi, iar ministerul Familiei doreşte să implementeze pollitici publice care să îi sprijine pe aceştia atât din punctul de vedere al suportului emoţionat, juridic, dar şi social.

”Sunt nevoi pe care le au aceşti seriosi şi nu ştiu cui să se adreseze. Nu cred că este suficient să primească doar pensie, de multe ori este insifucient pentru a-şi acoperi costurile”, a arătat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.