Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Lee, învinsă în optimile turneului de la Montevideo

ITF
Gabriela Lee

Gabriela Lee, învinsă în optimile turneului de la Montevideo

Jucătoarea română de tenis Gabriela Lee a fost învinsă de mexicanca Renata Zarazua, cu un sec 6-0, 6-0, joi, în optimile de finală ale turneului WTA 125 de la Montevideo, dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, conform Agerpres.

Gabriela Lee (28 ani, 424 WTA), venită din calificări, a cedat în faţa favoritei numărul doi (26 ani, 128 WTA) după numai 57 de minute. Zarazua are 3-2 în meciurile directe, câştigându-le pe ultimele trei.

În sferturile de finală, Renata Zarazua va înfrunta o altă româncă, pe Miriam Bulgaru (25 ani, 199 WTA), a şasea favorită.

În schimb, Gabriela Lee s-a calificat în semifinalele probei de dublu, alături de franţuzoaica Elixane Lechemia, după 6-3, 7-6 (3) cu favoritele numărul doi, Despina Papamichail (Grecia)/Valeria Strahova (Ucraina). În penultimul act, Lee şi Lechemia vor juca împotriva perechii Freya Christie (Marea Britanie)/Yuliana Lizarazo (Columbia), cap de serie numărul patru.

Lee s-a ales cu 2.000 de dolari şi 21 de puncte WTA pentru evoluţia de la simplu, iar la dublu şi-a asigurat 750 de dolari şi 57 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.