Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Ruse a eliminat-o pe favorita 6 şi este în ultimul tur al calificărilor la Praga

Elena Gabriela Ruse

Jucătorarea Elena-Gabriela Ruse, locul 177 WTA, a acces, duminică, în ultimul tur al calificărilor la turneul de la Praga, cu premii totale de 275.000 de dolari, potrivit news.ro.

Ruse s-a impus în turul doi al calificărilor, cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 7-6 (3), în trei ore şi 15 minute, în faţa favoritei şase, sportiva din Belarus Aliaksandra Sasnovich (119 WTA).

Pentru un loc pe tabloul principal, Gabriela Ruse va juca împotriva germanei Tamara Korpatsch, numărul 111 mondial şi favorită 3 în calificări, care a trecut în primul tur al calificărilor de Jaqueline Cristian.

Citește și: Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

Favorită principală la Praga este Simona Halep, locul 2 WTA, care o va întâlni în primul tur pe slovena Polona Hercog, numărul 45 mondial. Pe tabloul principal se află şi Patricia Ţig, Irina Begu şi Ana Bogdan.

Halep va juca la Praga şi la dublu, alături de sportiva cehă Barbora Strycova. Ele vor întâlni în primul tur echipa din Rusia Veronika Kudermetova/Anastasia Pavliucenkova. Dacă se vor impune, Halep şi Strycova ar putea întâlni în faza următoare perechea Laura Ioana Oaar / Anna-Lena Friedsam (România/Germania), care joacă în primul tur cu favoritele principale, jucătoarele din Cehia Barbora Strycova şi Katerina Siniakova.

Cap de serie 4 la dublu sunt Monica Nicuclescu şi Raluca Olaru. Ele vor evolua în prima rundă cu Ulrikke Eikeri (Norvegia) şi Elixane Lechemia (Franţa). Dacă se vor impune, Niculescu şi Olaru vor juca în sferturile de finală cu echipa care va câştiga meciul Ana Bogdan/Patricia Ţig – Lidziya Marozava/Iana Sizikova (Rusia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.