Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Ruse a pierdut dramatic în optimile turneului Transylvania Open (WTA)

pro sport
Elena-Gabriela Ruse,

Gabriela Ruse, ultima jucătoare română rămasă la Transylvania Open (WTA 250), a părăsit turneul de tenis dotat cu premii totale de 251.750 de dolari şi găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca, joi seara, după ce a fost învinsă dramatic în optimile de finală de chinezoaica Xiyu Wang, a şaptea favorită, cu 6-1, 6-7 (8), 7-6 (6), anunță Agerpres.

Wang (21 ani, 59 WTA) a obţinut victoria după un final cu răsturnări de scor după mai bine de trei ore de joc (3 h 26 min).

Wang a dominat primul set, pe care şi l-a adjudecat cu un sec 6-1. Ruse (24 ani, 104 WTA) a luptat în actul secund, a condus cu 3-1, apoi chinezoaica a făcut 4-3, dar românca şi-a recuperat break-ul şi a trimis meciul în tiebreak, unde a reuşit să se impună la a patra minge de set (10-8). În decisiv, Wang s-a desprins la 5-3, a ratat o minge de meci şi Ruse a egalat, 5-5. S-a ajuns din nou în tiebreak, unde Ruse a avut 4-2, dar a pierdut trei puncte la rând (4-5), iar în cele din urmă Wang a câştigat cu 8-6.

Ruse a încheiat cu 8 aşi (Wang 3), dar a făcut şi 6 duble greşeli (Wang 2), chinezoaica a fost uşor mai bună la serviciu şi a avut procentaje mai bune la mingile de break.

Gabriela Ruse rămâne astfel cu un cec de 3.800 de dolari şi 30 de puncte WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.