Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Ruse eliminată în primul tur în Antalya, după ce a irosit două mingi de meci

pro sport
Elena-Gabriela Ruse,

Jucătoarea română de tenis, Gabriela Ruse a pierdut dramatic meciul din primul tur al turneului Challenger de la Antalya, în compania polonezei Katarzyna Kawa. Ruse a câștigat primul set și a avut două mingi de meci în tiebreak-ul setului secund. Tot în Antalya, Irina Begu e calificată în turul doi, potrivit news.ro.

Actualmente clasată pe locul 170 WTA, Gabriela Ruse fost învinsă după două ore și 49 de minute de joc, cu 3-6, 7-6 (6), 6-2. Ea a ajuns pe tabloul principal, după ce se calificase în urma a două meciuri preliminare.

Românca a făcut un prim set bun în fața polonezei, venită și ea din calificări, reușind trei break-uri.

Kawa a avut un debut de set doi perfect, conducând cu 3-0 și două break-uri, însă Ruse a recuperat și a dus setul în tiebreak, după un act ce a înregistrat un total de opt break-uri, din 12 game-uri jucate.

În tiebreak, poloneza a început din nou mai bine, cu 3 mingi consecutive câștigate. Ruse a întors și la 6-4 a avut două mingi de meci, pe care nu le-a valorificat, Kawa reușind să câștige alte patru schimburi la rând, pentru a trimite meciul în set decisiv.

Set decisiv pe care numărul 190 mondial l-a dominat, în ciuda celor două duble greșeli și a celor doi ași reușiți de Ruse.

Katarzyna Kawa o întâlnește în turul doi pe Olga Danilovic (Serbia).

În același turneu, Irina Begu s-a calificat marți în turul secund, la revenirea ei în circuit, după o absență de aproape 7 luni. Ea a învins-o în turul inaugural pe austriaca Sinja Kraus, cu 7-6 (10), 6-1 și o va întâlni în meciul următor, din postura de favorită numărul 4, pe croata Tara Wurth (493 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.