Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Scutea o pune la punct pe Elena Udrea: 'Să se raporteze responsabil când face astfel de afirmații'

udrea tate

Elena Udrea are 6 ani de pușcărie de executat, pentru faptele de corupție pe care le-a comis. Fosta consilieră a lui Traian Băsescu susține că a sesizat CSM pentru a se face verificări în cazul unui judecător, care ar fi fost amenințat. „Prin presiunile asupra a cel puțin 2 judecători, s-a obținut nu doar arestarea mea, care este evident ca este o miza uriașă pentru cineva, dar s-a obținut și schimbarea majorității pro CCR din rândul judecătorilor de la Înaltă Curte”, susține Elena Udrea.

Din pușcăria din Bulgaria, de unde urmează să fie adusă în țară, Udrea primește răspuns rapid de la procurorul general al României. Gabriela Scutea o pune la punct pe pușcăriașa care acuză procurorii de la PÎCCJ de activități ilegale.

„Sper ca Elena Udrea să fi indicat în sesizarea către CSM cine ar fi judecătorul vizat, să se raporteze responsabil când face astfel de afirmații.

În primul rând, în perioada respectivă eram în proces de transfer al dosarelor fostei Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție către Secția de Urmărire Penală și Criminalistică și celelalte parchete, aveam doar un cadru provizoriu pentru anchete cu magistrați.

În al doilea rând, un astfel de episod nu este real și nu caracterizează activitatea PICCJ”, a declarat Gabriela Scutea, în exclusivitate pentru Mainnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.