Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană: Domnul Stolojan se crede Maduro și atunci când vorbește de tiparnița de bani

Gabriela Zoană

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană afirmă că domnul Stolojan își permite să facă o comparație cel puțin neavenită în actualul context internațional, asemănând România cu Venezuela

''Cu ușurința specifică declarațiilor eurodeputaților Opoziției, domnul Stolojan își permite să facă o comparație cel puțin neavenită în actualul context internațional, asemănând România cu Venezuela. Probabil se crede Maduro, dar realitatea îl contrazice și în ceea ce spune și în ceea ce crede.

Stolojan este premierul care a decis capitalizarea băncilor și naționalizarea valutei, iar acum vorbește despre tiparnița de bani. Probabil, în dimensiunea în care trăiește, are impresia că lucrurile se mai pot face ca în 1992, atunci când pentru o perioadă de tristă amintire pentru economia românească a ocupat funcția de premier.

Citește și: Gabriela Zoană: Renegocierea unui acord pentru Brexit este o soluție pe care nu ne-o dorim

Îi transmit domnului Stolojan că nu mai trăim nici vremurile din 1992, nici domnia sa nu este Maduro și nici nu suntem în situația în care cineva în România să aibă măcar impresia că poate da drumul la ”tiparnița de bani”.

Este extrem de simplu să arunci cu vorbe și să faci comparații, dar trebuie să avem și responsabilitatea cuvintelor noastre'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.